Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Ile można zapłacić za naparstek wódki, przystawkę czy za kawałek mięsa? Przygotuj się na mocne wrażenia z krakowskich restauracji

Marek Bartosik
W krakowskich restauracjach można zjeść świetnie, można też drogo. Jak bardzo? Aby się o tym przekonać, poszperaliśmy w menu lokali uchodzących za najlepsze w mieście. Znaleźliśmy sporo smacznych kąsków i jeszcze smakowitszych ciekawostek. Najdroższe dania, na jakie trafiliśmy, to wołowina i przystawka. Za cenę tej ostatniej w innej ekskluzywnej restauracji można degustować 12 wyszukanych dań. Ale po kolei! Zapraszamy do galerii...
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Jak działają oszuści - fałszywe SMS "od najbliższych"

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Materiał oryginalny: Ile można zapłacić za naparstek wódki, przystawkę czy za kawałek mięsa? Przygotuj się na mocne wrażenia z krakowskich restauracji - Dziennik Polski

Wróć na krakow.naszemiasto.pl Nasze Miasto