Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Składniki: 300g biszkoptu,100g mascarpone, 100g kremu...
fot. www.smakikrakowa.pl

Sylwester 2016. Dania i przekąski idealne na domówkę [PRZEPISY KULINARNE]

Orzechowe lizaki

Składniki: 300g biszkoptu,100g mascarpone, 100g kremu czekoladowego, 200g posiekanych orzechów włoskich, 200g roztopionej czekolady, patyczki do lodów Przygotowanie: Biszkopt pokrusz, wymieszaj z mascarpone i kremem czekoladowym. Ulep małe kulki (wielkości orzechów włoskich) włóż do zamrażarki na godzinę. Po tym czasie, nabij kulki na patyczki do lodów, obtaczaj w czekoladzie, posyp orzechami.

Zobacz również

Śmiercionośny żywioł. Kilkaset osób zginęło w powodziach

Śmiercionośny żywioł. Kilkaset osób zginęło w powodziach

Chaos na Haiti. Czy nowa władza podoła wyzwaniu?

Chaos na Haiti. Czy nowa władza podoła wyzwaniu?

Polecamy

Kino Mikro zaprasza w magiczną podróż do świata Studia Ghibli

Kino Mikro zaprasza w magiczną podróż do świata Studia Ghibli

Ubierz się, jak Małgorzata Kożuchowska. Te 3 wiosenne stylizacje są obłędne!

Ubierz się, jak Małgorzata Kożuchowska. Te 3 wiosenne stylizacje są obłędne!

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów