5 z 46
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Menu A 1. Brioche z pâté z kurzych wątróbek - pâté z wątróbki z palonym masłem, grzanka brioche, konfitura demi-glace malinowa 2. Łosoś na pappardelle - filet z łososia, sos limonkowy, fenkuł, pesto z suszonych krewetek, szpinak, cukinia, brokuły 3. Wegańska tarta czekoladowa z malinami - ciasto orzechowo-daktylowe z kremem czekoladowym i świeżymi malinami Menu B 1. Mezze z brukselkami - pieczone brukselki z czosnkiem, granat, twarożek z tofu, pistacje 2. Ronda pizza patate - ciasto ronda, wegański beszamel, wegański ser mozzarella, plastry ziemniaka, salsa z nowalijek 3. Wegańska tarta czekoladowa z malinami - ciasto orzechowo-daktylowe z kremem czekoladowym i świeżymi malinami