MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
9 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jak już ciasto podrosło, posmaruj je roztrzepanym białkiem i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 8

Jak już ciasto podrosło, posmaruj je roztrzepanym białkiem i posyp np. majerankiem czy czosnkiem niedźwiedzim. Pokrój na paszteciki.

Zobacz również

Bartosz Zmarzlik w końcu wygrał rundę MŚ i został liderem klasyfikacji wszech czasów

Bartosz Zmarzlik w końcu wygrał rundę MŚ i został liderem klasyfikacji wszech czasów

Sprzedaż silnie uzależniającego fentanylu monitorowana od poniedziałku

Sprzedaż silnie uzależniającego fentanylu monitorowana od poniedziałku

Polecamy

Akumulatory. Jak prawidłowo podpinać ładowarkę?

Akumulatory. Jak prawidłowo podpinać ładowarkę?

Plebiscyt MISTRZOWIE MOTORYZACJI. Znamy najlepszych w małopolskim

Plebiscyt MISTRZOWIE MOTORYZACJI. Znamy najlepszych w małopolskim

Ogromna kładka zawisła nocą nad zakopianką pod Krakowem

Ogromna kładka zawisła nocą nad zakopianką pod Krakowem