MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
10 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Piecz paszteciki przez ok. 30 minut w piekarniku rozgrzanym...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 9

Piecz paszteciki przez ok. 30 minut w piekarniku rozgrzanym na 180 stopni. Gotowe zdejmij z blaszki i wystudź.

Zobacz również

Bałtyk pokonał 3:2 Gwardię w pucharowych derbach Koszalina [ZDJĘCIA]

Bałtyk pokonał 3:2 Gwardię w pucharowych derbach Koszalina [ZDJĘCIA]

Czarni Połaniec fetowali awans do finału Okręgowego Pucharu Polski [ZDJĘCIA]

Czarni Połaniec fetowali awans do finału Okręgowego Pucharu Polski [ZDJĘCIA]

Polecamy

Najlepszy kompot na zimę. Z przepisu babci zachowuje piękny kolor i nie pleśnieje

Najlepszy kompot na zimę. Z przepisu babci zachowuje piękny kolor i nie pleśnieje

Dlaczego seks boli w pozycji od tyłu? Ekspertka wyjaśnia

Dlaczego seks boli w pozycji od tyłu? Ekspertka wyjaśnia

Wykolejenie tramwaju w Krakowie. Duże utrudnienia dla pasażerów

Wykolejenie tramwaju w Krakowie. Duże utrudnienia dla pasażerów