MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
8 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wzdłuż dłuższego boku ciasta połóż farsz i zwiń jak roladę....
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 7

Wzdłuż dłuższego boku ciasta połóż farsz i zwiń jak roladę. Zrób tak obie części, a następnie przygotuj identycznie odłożoną wcześniej porcję. Powinno wyjść 4 wałki ciasta z farszem. Odstaw na kilka minut, by paszteciki podrosły.

Zobacz również

Powrót do Krakowa. Wojciech Słomka piłkarzem Hutnika

Powrót do Krakowa. Wojciech Słomka piłkarzem Hutnika

Powrót do Krakowa. Wojciech Słomka piłkarzem Hutnika

Powrót do Krakowa. Wojciech Słomka piłkarzem Hutnika

Polecamy

W szpitalu św. Ludwika w Krakowie powstaje nowa poradnia. Duże wsparcie dla rodziców

W szpitalu św. Ludwika w Krakowie powstaje nowa poradnia. Duże wsparcie dla rodziców

Nagradzanie za wyniki to klucz do sukcesu czy porażki?

Nagradzanie za wyniki to klucz do sukcesu czy porażki?

Premiera nowej płyty Viki Gabor - "Terminal 3" [WIDEO]

Premiera nowej płyty Viki Gabor - "Terminal 3" [WIDEO]