MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 2
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Smażenie i solenie kurek pozbawia je właściwości leczniczych...
fot. Monika Schröder/pixabay.com

Przyrządzasz tak kurki? Niszczysz ich właściwości zdrowotne. Leśnicy wyjaśniają, czemu lepiej ich nie smażyć. Jak przygotować je prawidłowo?

Nie smaż i nie sól kurek! Leśnicy wyjaśniają, czemu nie należy tego robić. Tak przyrządzisz pieprzniki jadalne, aby były smaczne i zdrowe

Smażenie i solenie kurek pozbawia je właściwości leczniczych związanych z działaniem przeciwpasożytniczym. Grzyby te po odpowiednim przygotowaniu odrobaczają organizm, a także chronią wątrobę i wzrok.

Zobacz również

Miniprzedsiębiorstwo STRIVE z Włocławka Laureatem Grand Prix Ogólnopolskiego Konkursu
Materiał informacyjny

Miniprzedsiębiorstwo STRIVE z Włocławka Laureatem Grand Prix Ogólnopolskiego Konkursu

Dwa wypadki z udziałem motocyklistów

Dwa wypadki z udziałem motocyklistów

Polecamy

Więcej policji na drogach. To będą sprawdzać podczas kontroli drogowych

Więcej policji na drogach. To będą sprawdzać podczas kontroli drogowych

Występy gwiazd i ogrom atrakcji. Co przygotowano z okazji Święta Małopolski?

Występy gwiazd i ogrom atrakcji. Co przygotowano z okazji Święta Małopolski?

Wystawa młodych artystów w Hevre. Co zaprezentują?

Wystawa młodych artystów w Hevre. Co zaprezentują?