Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu....
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 1

Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu. Najpierw zmiel mięso w maszynce na średnich oczkach. Przepuść także ugotowaną marchewkę. Cebulkę posiekaj, razem z mięsem i marchewką podsmaż 2 minuty na patelni. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Zobacz również

Zmarł argentyński trener Cesar Luis Menotti, mistrz świata z 1978 roku

Zmarł argentyński trener Cesar Luis Menotti, mistrz świata z 1978 roku

Dzień Położnej. Czego dziś sobie życzą, ile ich jest?

Dzień Położnej. Czego dziś sobie życzą, ile ich jest?

Polecamy

Z Pucharu Tymbarku na Euro. Byli gracze Wisły i Cracovii wśród jedenastu wspaniałych

Z Pucharu Tymbarku na Euro. Byli gracze Wisły i Cracovii wśród jedenastu wspaniałych

Remis Hutnika, który stracił zawodników, ale nie bramki

Remis Hutnika, który stracił zawodników, ale nie bramki

David Jablonsky nie pomoże Cracovii

David Jablonsky nie pomoże Cracovii