Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Trwa sezon na robienie przetworów. Za ile można kupić popularne warzywa?

OPRAC.: (AM)
Trwa sezon na robienie przetworów. Wielu Polaków kupuje na placach targowych m.in. ogórki i pomidory, które potem lądują w słoikach. Sprawdziliśmy, ile na krakowskich targowiskach kosztują produkty na popularne przetwory. Przejdźcie do galerii zdjęć i zobaczcie sami.

FLESZ - Polacy za biedni by jeść eko

Oczywiście wciąż największą popularnością cieszy się kiszenie ogórków. Wiele osób kisi również też m.in. pomidory i paprykę. To bowiem doskonały dodatek do obiadu czy też kanapek.

Ceny warzyw w różnych miejscach mogą się bardzo różnić. Coraz więcej osób ceni sobie też produkty kupione od lokalnych dostawców.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wideo

Materiał oryginalny: Trwa sezon na robienie przetworów. Za ile można kupić popularne warzywa? - Gazeta Krakowska

Wróć na krakow.naszemiasto.pl Nasze Miasto