Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjny pleśniak. Pyszne ciasto z powidłami śliwkowymi i bezą. Przepis, który zawsze się udaje

Ciasto pleśniak. Krok 3

Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię spożywczą i schowaj do lodówki na ok. 30 minut.
Drugą część znów podziel na pół. Do jednej połówki dodaj kakao i wyrób w misce. Obie części zawiń oddzielnie w folię spożywczą i również schowaj do lodówki na ok. 30 minut.

Zobacz również

Przegląd tygodnia od 5.05 w Polanicy-Zdroju

Przegląd tygodnia od 5.05 w Polanicy-Zdroju

Przegląd tygodnia od 5.05 w Kłodawie

Przegląd tygodnia od 5.05 w Kłodawie

Polecamy

Albert Rude: Żeby wygrać, będziemy musieli zagrać na sto procent naszych możliwości

Albert Rude: Żeby wygrać, będziemy musieli zagrać na sto procent naszych możliwości

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka

Brokuły z sosem orzechowym. Pyszna i zdrowa przystawka

Na zakopiance zwężą jezdnię w kierunku Krakowa. Przeniosą też przystanek autobusowy

Na zakopiance zwężą jezdnię w kierunku Krakowa. Przeniosą też przystanek autobusowy