Wszystkie potrawy wykona kulinarny pasjonat Krakowski Makaroniarz. Do potraw zostały dobrane włoskie z oferty Vini e Afini.
Spotkanie winem, miodem i cydrem
Menu degustacyjne:
1. Bundz z zatharem - SAUVIGNON BLANC LORENZON
2. Pieczona rzepa z octem śliwkowym - AULENTE BIANCO SAN PATRIGNANO
3. Proziaki ze śledziem w oleju rzepakowym - PROSECCO GORIO EXTRA DRY MALIBRAN
4. Risotto na czerwony winie z fasolą z doliny Dunajca - VALPOLICELLA CLASSICO MERONI
5. Arista z suską sechlońską - ANAS-CETTA ELVIO COGNO
6. Tarta tatin z jabłkami łąckimi - MOSCATO D'ASTI ELVIO COGNO
Zgłoszenia: [email protected]
Koszt udziału: 100 zł
Start: 24.10 o 19.00
O miejscu degustacji dowiesz się na 3h przed spotkaniem sms’em!
Nie tylko o niedźwiedziach, które mieszkały w minizoo w Lesznie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?