Open Bar - napoje bezalkoholowe, piwo, wino, wódka
MENU SYLWESTROWE 2011:
stoły bankietowe
rozstawione w bocznych korytarzach,
nakryte czekoladowymi obrusami,
oświetlone kolorowymi światłami z oryginalną dekoracją,
białe, porcelanowe półmiski:
półmiski wędlin staropolskich
rolada z indyka faszerowana bekonem
karkówka pieczona z pieprzem cytrynowym
indyk w maladze
tartinki na ciemnym i jasnym pieczywie z wędlinami i łososiem wędzonym
faszerowane pieczarki i pomidory
galaretki bankietowe
zawijasy z szynki z pastami serowymi
pasztet staropolski
słone babeczki bankietowe z musem
- ziołowym
- z gorgonzoli
- z paprykowym
sałatki
- sałatka królewska z porów i kukurydzy
- sałatka grecka z serem feta
- sałatka hawajska z ananasem i kurczakiem
sosy
- tatarski
- cumberland
- chrzanowy
chleby
- pszenny
- żytni
- razowy
dania gorące:
- faszerowany zraz kasztelański w warzywnym sosie i kaszą kus-kus
- wołowina po burgundzku, chleb wiejski
stoły z deserami:
- sernik w polewie czekoladowej
- babeczki koktajlowe z owocami
- owoce w paterach
nad ranem
- barszcz czerwony z kapuśniaczkiem w cieście francuskim
Miejsce:
ul. Kamienna 2-4
Kraków
tel. 606 388 313
[email protected]
www.fortykleparz.pl
Niedzielne uroczystości odpustowe ku czci św. Wojciecha w Gnieźnie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?