29 stycznia o 18:30 Piwnica Pod Baranami zaprasza na Karnawał Owoców Morza i Win. Agnieszka Majksner ze Slow Me przygotuje wyjątkowe menu do którego wina z portfolio Willa Win dopasuje Monika Bielka-Vescovi ze Szkoły Sommelierów.
Zapraszamy na pyszną wspólną zabawę karnawałową.
Aperitif - Parató Cava Brut,DO Cava, Penedès, Hiszpania
·
Karczochy w majerankowym mascarpone
Cederberg Sauvignon Blanc, WO Cederberg, RPA
·
Mule w białym winie i fenkule
Palacio de Bornos Verdejo, DO Rueda, Hiszpania
·
Ośmiorniczki baby w sosie szałwiowym
Domaine Séguinot-Bordet Chablis,AC Chablis, Francja
·
Polędwica z tuńczyka na kaszy quinoa i szafranie
Cartlidge & Browne Pinot Noir, North Coast, USA
·
Suflet czekoladowy z chili
Cesari Recioto della Valpolicella Classico, DOC Valpolicella Classico, Włochy
Koszt 80 zł od osoby,
Zapisy: [email protected]
Wybory samorządowe 2024 - II tura
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?