RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Kraków » Forum » Strony specjalne » Małopolska dla narciarzy » Toko-Land - Biały Dunajec - Tatry i Podhale
  • Nie polecam Ula (gość) 2012-01-09 21:17:59

Witam, byłam po świętach z mężem na tym stoku. Wszystkim osobiście odradzam!
    Bardzo nie mili ludzie, chamscy, wulgarni i oszukują na każdym kroku. Trzeba im patrzeć na ręce, bo patrzą tylko jak naciągnąć.

Wielki negatyw :-(
  • hmmmm mis uszatek (gość) 2012-01-19 00:06:11

jezdze co roku w to miejsce nikt mnie nigdy nie oszukal moze sie cos zmienilo. osobiscie to wiem ze ta gorka nie nadaje sie do jazdy ale na pierwsze szlify dla dzieci jest idealna, tanio i malo ludzi mam nadzieje ze i w tym roku bedzie ok a ja osobiscie dojezdzam do male ciche i bialka tatrzanska :)))
  • Popieram Ulę walcz (gość) 2012-02-08 15:26:09

Witam, byłem w ferie zimowe na tym pseudo stoku. To co pisze Ula to szczera prawda, oszukują narciaży na każdym kroku, a o dzieciach już nie wspomnę łatwy łup.Pierwszy raz spotkałem się z takim złodziejstwem, a jeżdżę na nartach od 30 lat.Pozdro.
  • Nic nie rozumiem NoNieMamPomysłu (gość) 2012-02-21 11:31:17

Jeżdżę na tym stoku od 4 lat, uczę na nich moje kuzynki i nigdy nie zauważyłam żadnego oszustwa . Jednak z chęcią bym się dowiedziała: Możecie wyjaśnić w jaki sposób oszukują na tym stoku ?

KOD