RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Kraków » Forum » Wydarzenia » Gospodarcze » Kraków: mieszkania socjalne jak na lekarstwo. Miasto płaci za to miliony
  • Ta i ktoś sobie weźnie kredyt na 30 lat, żeby kupić mieszkanie w nowym bloku od developera. Krakus (gość) 2011-08-01 16:44:49

A miesiąc później się dowie, że miasto wykupiło 1/3 mieszkań w bloku na mieszkania komunalne. I nie dość że koleś będzie żył ze świadomością, że on będzie płacił przez 30 lat za coś, co inni dostali od miasta za darmo. To jeszcze będzie miał za sąsiadów alkoholików, nierobów i żuli. Po prostu rewelacja, komunizm w pełnej krasie!

Miasto jeżeli musi, to niech buduje mieszkania komunalne za kombinatem, z dala od normalnych osiedli.
  • sprzedana (gość) 2011-10-19 19:25:01

osoby starające się o mieszkanie komunalne to nie tylko żule i nieroby.mnie teściowa sprzedała razem z mieszkaniem mam syna na wychowaniu,pracuje na etacie biorę umowy zlecenia a dla banku mam za mało.Proszę nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora ,was też może to spotkac ,dla mnie też była to abstrakcja aż do teraz.A normalne osiedla to co-ja mieszkam na takim i akurat w moim bloku mieszkają studenci to dopiero bydło.które nie liczy się z tym ,że inni wstają do pracy a mamy dopiero pażdziernik.mieszkania kupują im rodzice a oni uważają ,że są panami wszystkiego
  • margo (gość) 2012-01-11 11:46:43

Człowieku jestes ograniczony i nie powinienes sie wypowiadac ... w Krakowie ludzie uczciwie pracujacy i zyjący z dnia na dzień traca prawo do lokalu przez tzw "włascicieli"i co Twoim ograniczonym umysli to oni sa winni i powinni mieszkac gdzieś w du...mam nadzieję że Ciebie spodka tez taka niesprawiedliwośc zyciwa

KOD