RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Kraków » Forum » Hyde Park » McDonald's Brzesko
  • McDonald's Brzesko
  • Wpis zgłoszony do moderacji
  • pracownik (gość) 2011-03-23 20:22:48

Wiadomość usunięta przez moderatora
  • do leona ktos (gość) 2011-03-29 23:13:41

Post usunięty przez moderatora
  • xxx (gość) 2011-04-06 22:17:34

• md lambada (gość) 2011-04-07 07:14:26

A ciebie wylano razem z pomyjami, więc nawet do głupców daleko ci...hi hi hi pampers, hi hi hi! Lambada
  • a teraz polska grupa operacyjna (gość) 2011-04-12 15:04:43

wy tepe zakute paly nic wam tak nie wychodzi jak pieprzenie glupot o naszym srodowisku! pracowalem z wami i ciezko wam pojac podstawowe rzeczy a co dopiero wbic wam do lbow szacunek i respekt wobec przelozonego!!!
  • jw +++ (gość) 2011-04-12 19:32:02

Te, niejednokrotnie przełożony wte i wewte; szacunek – zgoda, ale respekt powiadasz? A przed kim to, he?
    - Che, che, che - przyszła mi do głowy, myśl być może chora,
    że niektórych przełożonych, poczęto z wieczora.
    A po całym dniu roboczym, gdy rodzice są zmęczeni,
    to efekty mamy takie, że jesteście źle zrobieni!
    - Więc, „szczym” na ten twój, urojony respekt…kapujesz?
    No to rozumku, rozumniejszego!
    /-/+++,..
  • Troszke te wasze wypowiedzi sa smieszne anonimowo_bez_lizodupstwa (gość) 2011-04-14 19:39:29

Nikt nikogo nie namawia do pracy MCD. Sam jestem byłym pracownikiem. Byłym nie dlatego, ze nie pasowała mi atmosfera, po prostu znalazłem coś lepiej płatnego. Nikt z Was nie pomyśli że tamtejszym managerom płaci się za to żeby wymagali. To jest ich praca. Nigdy nie spotkałem się z sytuacją żeby ktoś tam wyżej srał niż ma dupę, przeważnie darmowej zjebki się nie dostaje. Jeśli ktoś uważa że dostanie wypłatę za siedzenie na dupie to ewidentnie nie dorósł do pracy. Firma ma swoje dość surowe zasady to fakt. Kto szkolił się w galerii Bonarka czy przy rondzie Matecznego przed otwarciem ten wie ze Brzesko nie jest tutaj wyjątkiem. Znalezienie w naszym miescie pracy na umowę o pracę, w której pracodawca nie zalega z wypłatami, dostosowuje grafik pracy do praktycznie wszystkich widzimisie pracownika (serdeczne ucałowania dla Pani A.O. :) ) w dodatku za przyzwoite (tak kur** rozdawałem ulotki na mrozie za 3,5/h więc wiem co mówie) pieniądze graniczy z cudem. Poza tym drogi/droga @gość: 1/4 etatu na 3 miesiące to tak zwany okres próbny - zaliczasz etat ci podnoszą umowę przedłużają. Swoją drogą trzeba być specyficzną osobą żeby nie sprawdzić się przy smażeniu mięsa i sypaniu frytek.
  • cd anonimowo_bez_lizodupstwa (gość) 2011-04-14 19:40:37

• ..... anonimowo_bez_lizodupstwa (gość) 2011-04-14 19:51:03

@grupa operacyjna na respekt trzeba sobie zapracowac... :)

@mod wybacz spam ;p
  • jw +++ (gość) 2011-04-15 14:58:45

…”@grupa operacyjna na respekt trzeba sobie zapracowac... :)” – wydumał, nieodrodny pociotek podoficerów LWP…
    Szkoda tylko, że nie dodał; i to w specyficzny sposób, jak np. kaprale owego wojska.

- Natomiast, na szacunek, trzeba zasłużyć(sić!) - no, ale skąd ty możesz o tym wiedzieć specjalisto od lizania...- a fee!
    /-/+++,, .,
    PS Respekt z szacunkiem wiedli właśnie waśnie –
    praca, czy zasługa - błyszczy blaskiem jaśniej?
  • dresiarz RAFAL (gość) 2011-12-10 22:08:17

Post usunięty przez moderatora
  • dresiarz RAFAL (gość) 2011-12-10 22:10:59

• dresiarz RAFAL (gość) 2011-12-10 22:12:50

JAK MOGA TAM PRACOWAC CHLOPY , POPROSTU SA NIEUDACZNIKAMI BO CO TO JEST 1000 ZLOTYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1000 ZLOTYCH TO POPROSTU JEST CZLOWIEK BIEDAKIEM
  • dresiarz RAFAL (gość) 2011-12-10 22:17:02

GDY BYM JA TAM PRACOWAL I JAK BY MI KTORYS MENADZEREK SMIESZNY ZWROCIL UWAGE TO BYM MU PLUNAL W TWARZ I MOGLI BY MNIE WYLAC BO TAKA ROBOTA ZA TYSIAC ZLOTYCH NIE CALE I PRZERWA 30 MINUT TO SMIECH !!!!!!!!!!!
  • anonimowo KASIA (gość) 2012-01-10 16:07:39

WEŻ TY SOBIE MATOLE SAM PALNIJ W PYSK TAKI JESTEŚ GŁUPI , POJĘCIA ZIELONEGO NIE MASZ CO PISZESZ
  • anonimowo KRZYSIEK (gość) 2012-01-10 16:13:32

Może ty sie chłopie do jakiejkolwiek pracy weż a nie wypisuj o ludziach których nie znasz i nic o nich nie wiesz. Z góry pozdrawiam panie A.O. ,M.P, oraz panów R.G, K.W, i Ł. K
  • ania (gość) 2012-01-25 19:51:24

no zeby przypadkiem zarobil 1000zl hahahaha atmosfera i ludzie fatalni!!!!!!!!!!
  • CHLEB TYPU KR-IRL. ***** Aneta KWIEK, W-wa (gość) 2012-02-04 17:40:22

PRAWIDŁOWA BIOLOGICZNIE, PROZDROWOTNA METODA ODŻYWIANIA:
    Tzw. dla myślącego człowieka powinna AKCEPTOWAĆ wszelkie uwarunkowania naszej przyrody, ewolucją narzucone REGUŁY. Stanowi to trudny problem, ale bez badań; krew, wydzieliny, wydaliny, pierwiastki włosa, jest to absolutnie niemożliwe.

WTEDY MOŻNA TYLKO PRZERZUCAĆ SIĘ PSEUDO REGUŁAMI:
    Na węch i czucie, również przypuszczenia. Kto zada sobie trud i zbada jak podnosi się poziom cukru przy poszczególnych produktach, jaki jest wpływ tłuszczów i jak, tj. w jakiej ilości się odkładają, jak organizm oddziaływuje na rodzaje białek itd. to wyniki dla wszystkich ludzi są niemal identyczne ew. drobna skala technicznego błędu.

A WIĘC; PRZY ZWALCZANIU OTYŁOŚCI, WAŻNA JEST WIEDZA:
    Klasyfikująca pożywienie na kategorie uwzględniające zawartość tłuszczów, WYSOKICH węglowodanów, NISKICH węglowodanów; tj. tych które sprzyjają powstawaniu otyłości i cukrzycy typu 2, a które nie, oraz pozostałych składników. Stosunkowo prostym jest zaznajomić się z tabelami pożywienia wg tzw. INDEKSU ŻYWIENIOWEGO, tj. IŻ produktu. To wystarcza, aby samemu DECYDOWAĆ o łatwym doborze składników swojej diety, co stanowi na szczęście, rozwiązanie trudnego problemu dotyczącego zwalczania obu chorób. Lekarz rodzinny zdecydowanie, też nam to potwierdzi.

KOD