RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Kraków » Forum » Strony specjalne » Nasza Książka » Mila nauka jazdy
  • Mila nauka jazdy
  • Mila nauka jazdy Beata (gość) 2010-05-20 13:26:36

Chciałam sie podzielić wrażeniami o nowym osrodku szkolenia kierowców Mila w Oświęcimiu.Poleciła mi go koleżanka i nie zawiodłam sie,poziom szkolenia wysoki,instruktorzy spokojni,sympatyczni,nowe auta i fajny mają symulator,na nim \\\"stawiałam pierwsze kroki\\\" w nauce jazdy Naprawde warto spróbować.No i cenowo też ok.Polecam ten ośrodek wszystkim,którzy sie wybierają na prawko.Napiszcie też co o nim myślicie,
    Beata D.
  • osk mila Edyta (gość) 2010-06-03 18:49:53

Ja tez moge polecić ten ośrodek z czystym sumieniem, chodziłam na kurs w maju,najbardziej mi chyba pomógł symulator bo sie bardzo bałam jazdy samochodem. troche miałam przerwe przez tydzień przwie nie jezdzilam na tychy bo zalało bieruń i niemogłam sie jazd doczekac potem,hehe
  • mila tomek (gość) 2010-06-04 16:03:02

dla mnie bomba
    już jestem po egzaminie,udało sie wskoczyć za dziewczyne co złamała rękę przed samym egzaminem i czekałem tylko 4 dni ,nie było czego sie bać dobre przygotowanie zrobiło swoje.zdałem!!!!!!! w osk mila na pewno nie stracicie czasu,
    tomek
  • mila ktokto (gość) 2010-07-28 18:22:15

polecam ten osrodek,bezstresowo sie uczysz i egzamin nie straszny
  • MILA MAGDA (gość) 2010-08-14 18:43:24

A ja powiem tak, miła atmosfera i to wszystko, lepiej uczył mnie Pan w innym ośrodku niż Pani Monika... Ogólnie Mila to taki średni ośrodek, malutka firemka z jednym autkiem. Są lepsze ;)
  • mila Michał (gość) 2010-08-23 22:38:55

Ja właśnie chcę się zapisać na kurs ale nie wiem do jakiego ośrodka. Mam dylemat między OSK Elka, a właśnie OSK Mila. Na zdjęciach na stronie OSK Mila http://www.oskmila.eu/ widać że mają 3 auta, ile osób jest tam w ogóle zatrudnionych?

Z góry dziękuję za odpowiedzi
  • mila Michał (gość) 2010-10-27 20:41:24

No,i nikt nie odpowiedział.Ja już jestem po kursie, egzamin zdany za pierwszym razem. wybrałem Mile bo mieli akurat najlepszą ofertę, jestem zadowolony z kursu,szybko tak jak chciałem ,na wykładach fajny program,pan wszystko tłumaczy na bieżąco,zawsze chętny do pomocy,jak miałem problem z testem to przynosiłem i wszystko wyjaśniał.Jeździłem z dwoma instruktorami,dokładnie tłumaczą wszystko,miałem problem z przekraczaniem prędkości bo ja wolno nie lubie,hehe. a kolega wybrał inną szkołe i strasznie kantowali na godzinach..średnio zadowolony był z nich.
  • no Irek (gość) 2010-11-13 16:07:15

ej ty, a to ty w ilu ośrodkach chodziłaś na prawko
  • do MAGDA Irek (gość) 2010-11-13 16:09:19

w ilu ośrodkach robiłaś prawko?
    i masz coś przeciw małym ośrodkom?
  • OSK MILA KRAKÓW GABI (gość) 2010-12-31 17:19:08

Polecam OSK MILA W KRAKOWIE NA BROGI.
    Super instruktor, bardzo cierpliwy, kompetentny i rzetelny. Dogodne terminy teorii jak i jazd.
    Egzamin zdany za pierwszym razem.
    POLECAM!!!!!
  • marek_al33@wp.pl (gość) 2011-12-22 13:09:17

trzymam kciuki za wszytskich kursantów :)

KOD