RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Kraków » Forum » Strony specjalne » Interwencje » Trafnie inwestuj- kto zna tą firmę?
  • Trafnie inwestuj- kto zna tą firmę?
  • Trafnie inwestuj- kto zna tą firmę? gosc (gość) 2010-03-06 19:32:19

Witam, mam pytanie czy ktoś z Państwa spotkał się z ofertą pracy firmy Trafnie Inwestuj z Krakowa?Firma zajmuje się doradztwem finansowym, ale po odbyciu rozmowy z \\\\\\\'prezesem\\\\\\\'? mam dziwne wrażenie, że to jakaś kolejna piramida. Ktoś zna tą firmę, może coś powiedzieć na jej temat. Wdzięczna będę za wszelkie informacje:)
  • odpowiedź gość (gość) 2010-08-18 23:27:34

Witam.
    Współpracuję z tą firmą. Z tego co wiem, to tam jest właśnie przeciwieństwo piramidy. Jest Prezes i inne osoby pracujące. Nie ma żadnych osób pośrodku, struktura jest zupełnie płaska. Pewnie dlatego właśnie on prowadzi rozmowy :)
  • xyz (gość) 2011-11-08 11:25:53

Post usunięty przez moderatora
  • Pracownik (gość) 2011-11-09 11:51:08

Pracuję w tej firmie od ponad roku i nie mogę się zgodzić z powyższą opinią. Nie trudno się domyślić kto tę opinię pisał, ponieważ była to pierwsza osoba, z którą rozwiązaliśmy umowę po tak krótkim czasie. Firma poszukuje niedoświadczonych osób, którą ja też byłam, aby powoli ich szkolić i przygotowywać do profesjonalnej pracy. W pierwszym miesiącu dajemy proste zdania typu podejść gdzieś z dokumentami. Po przebyciu odpowiednich szkoleń pojawiają się coraz trudniejsze i bardziej odpowiedzialne zadania typu przeprowadzić całą procedurę kredytu hipotecznego lub opracować i wykonać w zespole kampanię reklamową. Osoba, która pisała powyższą wypowiedź nie potrafiła wykonać prostych zadań, stąd zdecydowaliśmy się rozwiązać umowę. Jako, że jesteśmy firmą współpracującą z bankami, to musimy się też odpowiednio ubierać, co można zauważyć w prestiżowych bankach. Jest to rzecz normalna. A co do wynagrodzenia, to 1000zł jest tylko na samym początku, jak się nic nie poważnego nie umie, później można zarabiać o wiele, wiele więcej.

KOD