RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Kraków » Forum » Wydarzenia » Tajemnicza kolizja, ucieczka z miejsca wypadku i śmierć w Balicach
  • Rafał Rafał (gość) 2009-11-22 23:52:38

jakbys gościa znał to możesz sie wypowiadac.....piłeś z nim wtedy??? wątpie....byłes w samochodzie nz nim??wątie...dajcież chłopu spokuj kur...,buraki zazdrościcie mu tego do czego doszedł w życiu i tyle!! to jest wiocha co wy tu przedstawiacie....jak żył to był pan artek i był ok a teraz???zrobicicie z niego niewiadomo co i taka prawda!!!
  • co ccc (gość) 2009-11-23 06:59:55

człowiek zginą był spoko ,co wy debile wypisujecie jak wam pomagał to był ok ,a teraz go oczerniacie ,pomagał Balicom juz niepamientacie co za ludzie ????????????
  • Odpowiedzi Klient Groszka (gość) 2009-11-23 09:15:15

Znów epitety typu debile i tak dalej. Widzę, że dyskusja nie trzyma już poziomu. Po raz kolejny powtorze i wystarczyłoby czytać ze zrozumieniem, że nie pisze o Artku jako człowieku, nie neguje tego co zrobił dobrego tylko mówię o tym, że po pijaku się nie wsiada za kierownicę. Ale nic dziwnego, badania dowodzą ze 70% polaków, nie umie przeczytać prostego zdania ze zrozumieniem. Co właśnie widać. Ciągle te same ataki, argumentacja że tyle zrobił a Ja ciągle mówię, że chociaż to by był Biskup który by ozłocił Balice, ale wsiadłby po pijaku to takie coś nalezy potępić i koniec. Nie ma usprawiedliwienia dla tych co robią dobrze, żeby później móc im wybaczyć głupie i nieodpowiedzialne zachowanie.

Do Rafała. Tak się składa, że znałem Artura, ale pić z nim nie piłem. Jakbym wiedział, ze wtedy pije, to bym mu nie pozwolił na to by wsiadł do samochodu. Powiem więcej, w ogole nie wiedziałem że pije. Nie ma w moich komantach nić o zazdrości do tego do czego On w zyciu doszedl. Jest poprostu potępienie zachowania jego i jego zony, bo jakby normalnie wezwali pogotowie, to by żył.
  • Tajemnicza kolizja znany (gość) 2009-11-23 14:03:42

Ludzie!!!!!! a dajcie już spokój, jak wam nie wstyd!!!!!co by było gdyby było,a nie było....
    Lepiej się teraz módlcie za niego!!!!, bo jego już nie ma między nami....niezły był chłopak, szkoda Go a, że sobie lubił wypić to nie wasza sprawa kto nie lubi, a może miał jakieś problemy i nie mógł sobie z tym poradzić. Wiem, że to nie powód aby pić no ale to nie wam Go osądzać!!!*I* \"wieczny odpoczynek\"...
  • wypadek w balicach yolcia13 (gość) 2009-11-23 18:16:56

Ciekawe co byście pisali gdyby ten facet po pijanemu zabił kogoś z waszych bliskich ,każde kłamstwo kiedyś wylezie - może gdyby nie ucekł z miejca wypadku to by żył!!!
  • odpowiedź do SSS Baliczanka (gość) 2009-11-23 20:42:50

Człowieku nie ośmieszaj się! 4 promile po 1 piwie? Komu ty kit chcesz wcisnąć? Najpierw zapytaj lekarza nim wypisujesz na forum takie głupoty i wmawiasz mi,że nie wiem jaki jest przelicznik alkoholu na promile. A co do Pana Artura to szkoda już strzępić języki. Jego śmierć to tragedia dla rodziny,a nauczka do pijanych kierowców. Może dzięki temu,że tutaj tak żywo dyskutowaliśmy jakiś inny człowiek nie wsiądzie do auta po pijaku.
  • Wypadek w balicach gosc (gość) 2009-11-24 19:53:10

A ja baardzo zaluje ze tak sie stalo.Znalem sie z Artkiem od dziecinstwa,byl moim kuzynem i to byl dla mnie szok,ze tak wlasnie zginol.Tak zadko sie widywalismy ale to nie nasza wina.To byl gosc i nie zapomne go.
  • Wypadek w balicach Robert (gość) 2009-11-24 20:18:46

To byl moj kuzyn,dzwonil do mnie 2 miesiace temu i nawet na mysl mi nie przyszlo,ze to ostatnia rozmowa z nim.A mial do mnie przyjechac i wogole.Kiedy sie dowiedzialem,ze zginol to nie wierzylem,ze to On.Wszyscy ale nie On i to w taki sposob.Ale mysle,ze byl potrzebny tam wlasnie,tu juz zrobil co mial zrobic.Nie mowcie o nim juz zle,kazdy jakos bladzi w swoim zyciu.Juz dajcie spokoj jego duszy,napewno nie chcial tego co sie stalo.Moze teraz chcialby przeprosic za to co sie stalo gdyby mogl.
  • po prostu slow brakuje gosc (gość) 2009-11-30 08:24:41

Czytajac komentarze,zwlaszcza te oceniajace zmarlego i jego zone po prosu brakuje mi slow.Ludzie brakuje wam taktu,wyczucia a ujmujac delikatnie wasze wypowiedzi swiadcza tylko o braku klasy i gleboko zakorzenionym prostactwie.
  • Czy kto kolwik z Was pomógł?? dma (gość) 2009-11-30 11:33:42

Dziwne wszyscy teraz mówią, że pił, ale kto z Was zrobił co kolwiek aby zapobiec temu? KTO z Was zaproponował mu że Go odwiezie, żeby on nie siadał pijany za kierownice?? Kto z Was rozmawiał z Nim o tym że widzi u Niego ten problem z alkoholem??? I wreszcie kiedy widzieliście i wiedzieliscie że siada pijany za kierownice dlaczego nie poinformowaliście poliji o tym fakcje? Pewnie zabraliby mu prawko, ale by żył i może to dało by mu do myślenia że trzeba coś z tym problemem zrobić.
  • trudno kierowca (gość) 2009-12-08 03:44:24

Jak liczył że sąsiad będzie się o niego troszczył to się przeliczył. Każdy powinien sam myśleć i wiedzieć jak się może skończyć jazda po pijanemu. Zresztą nawet gdyby nie jeździł a faktycznie spadł z drabiny to i tak nic nie zmienia, nie trzeba pić to nie będzie problemu. A jak już się piło to przynajmniej leżeć w łóżku a nie łazić po drabinach czy jeździć autem.
  • kolizja jan (gość) 2009-12-11 14:56:05

Trzeba zarejestrować zdzrzenie i z głowy np;
    http://www.4maxmedia.pl/oferta_ds_dvr-rs-001.html
    i kombinacja kto kogo i jak jest załatwiona.
    Film nie klamie a dowód jest .
    Pozdrawiam
  • ODWAGA LUDZKA Truten (gość) 2010-01-29 12:05:28

Ludzie jestescie dobrzy ale tylko w gebie i po fakcie czemu nikt nie zadzwonil na policje jak widzieliscie ze jezdzi po pijanemu co niemial nikt odwagi.Napewno krzywdy byscie tym mu niezrobili a wrecz przeciwnie pomogli to was nalezy obwiniac za jego smierc.Pisac glupoty to jest was wielu ale na policje pod darmowy nr nikt nie umial wiec oczym tu pisac WSZYSCY JESTESCIE WINNI JEGO SMIERCI .On wam pomagal a wyscie pomogli mu sie zabic tacy pomocni jestescie

KOD