RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Kraków » Forum » Katalog Firm » Szkoła jazdy Quattro Nowy Sącz Rynek 27
  • polecam Kamila (gość) 2010-11-29 17:40:07

Decyzję o zapisaniu sie do szkoły QUATTRO podjęłam spontanicznie. I nie żałuję tego wyboru. Od pierwszych zajęć teoretycznych do mojego egzaminu minęły zaledwie 2 miesiące. Zajecia (teoretyczne jak i praktyczne) odbywały sie w miłej atmosferze. Szczególne podziękowania należą się Mateuszowi, dzięki któremu zdałam egzamin za pierwszym razem.
  • MONIKA (gość) 2010-12-10 12:58:43

SZKOŁA QUATRO TO NAJLEPSZA SZKOŁA W NOWYM SACZU < JESTEM BARDZO SZCZESLIWA ZE MIAŁAM TAKA MOZLIWOSC TRAFIENIA DO TEJ SZKOŁY I MOJ INSTRUKTOR RAFAŁ GÓRSKI,WSPANIAŁY SZKOLENIOWIEC NAJLEPSZY INSTRUKTOR DZIEKI NIEMU OSIAGNEŁAM TEN SUKCES ZE ZDAŁAM , JEST OJCEM MOJEGO SUKCESU DZIEKUJE MU BARDZO ZATTO
  • M. (gość) 2010-12-22 14:00:41

Świetna szkoła !!! Polecam każdemu. Miła atmosfera i pełen profesjonalizm. Zdałam za pierwszym razem oczywiście :) Z instruktorów polecam Przemka :)
  • ma dobre opinie magda (gość) 2010-12-27 12:25:51

ta szkoła nauki jazdy ma dobre opinie na www.opinie-o-szkolach.nowy-sacz.pl, polecam ta szkole.
  • zdałam :) Kaś. (gość) 2010-12-28 22:42:28

Najlepsza szkoła w NS! Pan Przemek the best :) nie dość że wspaniale uczy to jeszcze przystojny :) Hmmm... zdałam w Nowym Saczu za 1 razem, a w Tarnowie wczesniej męczyłam sie kilka miesiecy... Teraz czekam na prawko:) i brrruuum :)
  • Gorąco polecam! Monika (gość) 2011-01-20 16:48:21

Serdecznie polecam szkołę Quattro,właśnie dziś zdałam egzamin:-)
  • Quattro Polecam Serdecznie Ania (gość) 2011-02-17 21:35:04

Witam wszystkich. Z wielką przyjemnością mogę wszystkim polecić tą szkołę, a w szczególności RAFAŁA, który jest tam instruktorem,ten człowiek jest naprawdę wspaniały,jest młody wyrozumiały,ma anielska cierpliwość,jeździło sie mi z nim bardzo dobrze i zawsze będę dobrze wspominać jazdy z L:) I cóż tu wiecej mowić Rafał to najlepszy instruktor jaki moze byc:) I dodam jeszcze ze szkoła Quattro jest naprawdę profesjonalna szkola i solidna:)
  • Kara (gość) 2011-12-28 16:53:55

Nie wiem skąd te komentarze. Mam inną opinie na temat tej szkoły. Kompletna dezorganizacja w biurze. O ustalenie egzaminu musiałam się wręcz prosić a co najlepsze czekałam 2 miesiące zanim został ustalony. Dodam tylko tyle, że zapłaciłam za ten kurs 1300 zł- miał trwać miesiąc (kurs przyspieszony). W praktyce trwał 3.

KOD