RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Kraków » Forum » Katalog Firm » Szkoła jazdy Quattro Nowy Sącz Rynek 27
  • Kochane Quattro Nowy Sącz Kamilka (gość) 2009-07-29 23:22:06

Jestem waszej firmie niezmiernie wdzieczna, bo wiem ze tylko dzieki wwam zdalam. Tak strasznie sie balam tego egzaminu a tu sie okazalo ze zdalam za pierwszzym razem. |Teraz jeżdże autem bez problemow. Tata mowi, ze jestem lepsza od niego :) Polecam wszystkim Quattro Nauka Jazdy Nowy Sącz. Calusy!
  • wow wow (gość) 2009-08-22 14:37:24

wow . Bylo swietnie, milo i przyjemnie. Zdecydowanie nie wyobrazam sobie takiego profesjonalizmu w innych szkolach.
  • Quattro the best :) Grzesiek (gość) 2009-08-24 00:22:59

Jest tych szkól jazdy troche i troche sie nameczylem zeby wybrac. Kumple dali mi pare namiarow. Wszedlem na www.quattro.edu.pl potem zadzwonilem. Pare tgodni pozniej zdalem (pierwsze podejscie) a teraz se jezdze. Sa the best, mowie wam.
  • Quattro - polecam wszystkim Agnieszka (gość) 2009-08-28 14:13:23

Doskonaly kurs. Dostalam to co chcialam. Jezdze pewnie, bez obaw i gdzie chce. Nie boje sie rond i nawet tramwajow w Krakowie. Pan Rafal wszystko mi wytlumaczyl. Super instruktor. Pani Edytko dziekuje za pomoc w biurze. Myslalam, ze to cale zamieszanie z prawkiem zajmie wieki a tu raz, dwa i z glowy. Jak robic prawko to w Quattro. Moja ocena 6 gwiazdeczek. Calusy :)
  • Nienoooo .. zdaleeemmm Karol (gość) 2009-08-31 21:44:02

Wykupilem lekcje dodatkowe i bylem w szoku jak zupelnie inaczej wyglaca szkolenie w porownaniu do szkoly w ktorej kupilem kurs. Zdalem.... Dzieki..
  • MAM PRAWKO!!!!! Mariusz K. (gość) 2009-09-04 17:01:12

Ludzie!!!! Zdałem i to za pierwszym razem!!!!
  • Polecam Bartek (gość) 2009-09-11 15:55:01

Chciałabym wszystkim Państwu polecić ,,Quattro\". Zdałem egzamin za pierwszym razem, wysłałem do nich jeszcze 3 kolegów i każdy zdał za pierwszym razem :P inni znajomi męczą się już pół roku w innych szkołach a ja mam to już za sobą :)
  • Dziękuję Ci Quattro!! weronka (gość) 2009-09-13 15:34:55

Dziękuję Wam za tak dobre przygotowanie do \"bycia kierowcą\"! :) Dzięki Wam nie boję się już mojego autka :)
    Bardzo podoba mi się w Waszej pracy nacisk jaki kładziecie na kulturę jazdy. Oby na Polskich drogach było co raz więcej przeszkolonych przez Was kierowców! Pozdrawiam i oby tak dalej!!
  • Rewelacja ! Izka (gość) 2009-09-13 19:16:00

Miło, gładko i przyjemnie. Nie sadzilam ze sama nauka moze byc taka bezstresowa. Nigdzie indziej tylko do Quattro !
  • Polecam Krysia (gość) 2009-09-17 09:45:08

Rewelacja. To że zaliczyłam egzamin to nic... Ja potrafię jeździć :)
  • Quattro to jest to ! Izabela (gość) 2009-09-17 10:00:20

Cieszę się, ze wybrałam właśnie ten kurs. Moi znajomi strasznie narzekają na instruktorów z innych kursów, a ja jedna nie mogę złego słowa powiedzieć. Wszystko zasługą pana Rafała z Quattro. Dziękuję serdecznie za tak pozytywną współpracę !
  • wow baśka (gość) 2009-09-30 12:31:49

Zdalam za pierwszym razem bez wiekszych stresow :) No i jetem fanką pana Rafała ktory uczy w tej szkole
  • super Klaudia (gość) 2009-10-23 09:01:57

polecam szkołę Quattro. Świetni instruktorzy i miła atmosfera. Doskonałe warunki do nauki :)
  • hahaha marcin_ns (gość) 2009-11-12 08:19:00

Post usunięty przez moderatora
  • Co ty gadasz człowieku? Opnie mają świetną łysy_ns (gość) 2009-11-14 00:00:46

Zanim zapisałem sie na kurs do Quattro sprawdziłem wiekszość sądeckich szkoł. Tak sie składa ze Quattro ma świetną opinię i bardzo wysoką zdawalność. Więc bujaj się chłopie ze swoimi głupotami. Chcesz komuś zaszkodzić to napisz opinię o sobie.
  • No jestem zadowolona Adriana (gość) 2009-11-18 16:22:23

Ja tam jestem zadowolona. Wszystko sprawnie i miło. Mogę polecić
  • Dobra szkoła????? Jagoda (gość) 2010-01-07 22:17:51

• Quattro nie takie super. Tomek (gość) 2010-01-15 12:33:06

• Quattro - dobra szkoła janek (gość) 2010-01-16 17:34:09

Tak, to dobra szkoła. Od stóp do głów. Jak sie tam coś komu nie podoba i wypisuje jakieś głupoty, to niech sobie może siądzie przed telewizorem. Ja jade na ferie. Prawko wlasnie odebralem. A w quattro to są tak fajni ludzie ze z checia pisze ta informacje. I wlasnie dlatego inni ludzie o nich pisza, bo w quattro to przyjemność i profesjonalizm a nie jak u reszty z sącza.
  • QUATTRO pseudo-szkoła sanktus (gość) 2010-01-19 11:02:20

• Quattro na pokaz EDO (gość) 2010-01-23 07:50:26

• QUATTRO propaganda sukcesu j23 (gość) 2010-01-23 21:30:13

• kursantka Quattro beakow (gość) 2010-02-04 10:04:54

Hejka to jest na prawdę dobra a wręcz najlepsza szkoła nauki jazdy, ja zdałam za pierwszym razem a co najważniejsze podeszłam bezstresowo do egzaminu możecie nie wieżyc ale tak na prawdę było. Teraz jeżdżę sobie pewnie, bo wiem że jestem dobrze wyszkolona, a to dzięki znakomitemu instruktorowi Dawidowi którego serdecznie pozdrawiam. tata jest pod wrażeniem jak pewnie prowadzę samochód.
  • kursantka Quattro Magda Sz. (gość) 2010-02-24 14:35:11

Witam! Jest to bardzo dobra szkoła nauki jazdy ,w szczególności polecam Dawida z tej szkoły, jest świetnym nauczycielem i ja wzięłam u niego 3h i wystarczyło żeby poznać miasto Nowy Sącz,uliczki gdzie jeżdżą egzaminatorzy.Dzięki niemu zdałam:). Polecam...
  • Polecam! Kasia O (gość) 2010-02-26 17:00:06

Chciałam podziękować Panom Instruktorom, Dawidowi i Rafałowi - naprawdę dzięki Ich profesjonalizmowi oraz odpowiednim podejściu do kursantów zdałam egzamin za pierwszym razem !! Szczerze polecam tę szkołę - nie zamieniłabym jej na inną ! Panowie są świetnie przygotowani do roli instruktora dlatego zachęcam tych, którzy jeszcze zastanawiają się nad wyborem. Osobiście jestem bardzo zadowolona ! Gorąco pozdrawiam cały zespół Quattro !
  • Jak w Sączu to tylko QUATTRO!!! L.K (gość) 2010-03-12 02:57:32

Witam wszystkich. Z wielką przyjemnością mogę wszystkim polecić tą szkołę, a w szczególności Pana RAFAŁA, który jest tam instruktorem. Nie jestem z Sącza, a wcześniej podchodziłam do egzaminu 6 razy w Tarnowie oczywiście z wynikiem negatywnym. Trochę się bałam zdawać w Sączu, ponieważ nie znałam tego miasta, ale wystarczyło 5 godzin jazdy z Panem Rafałem po Sączu i 10,03,2010 za pierwszym podejściem wynik pozytywny. Teraz tylko czekam na odbiór prawka. Dziękuje bardzo Panu Rafałowi za wyrozumiałość i cierpliwość. To super instruktor. Pozdrawiam.
  • Polecam Mateusz (gość) 2010-03-19 10:10:40

Po pierwsze to chciałem podziękować instruktorom Panu Dawidowi i Panu Rafałowi. Dzięki im udało mi się zdać za pierwszym razem bez żadnych problemów. Oczywiście podziękowania dla całej załogi Quattro. Nie będę się rozpisywał po prostu mogę tylko polecić tą Firmę :)
  • QUATTRO !!! SUPER SZKOŁA KACPER ("124") (gość) 2010-03-26 13:26:37

Witam moja przygoda z quattro zaczeła sie 3 miesiace przed 18-tymi urodzinami. Ten czas wspominam wspaniale, od momentu gdy przy zapisywaniu przywitała mnie młoda i miła sekretarka przez ciekawie prowadzone wykłady i w koncu przez 30h (a nawet 32h jazdy bo 2h były gratis od firmy przed samym egzaminem ) jazdy autem. Niestety wszystko co dobre kiedyś sie kończy i w moim przypadku był to 19.03.2010 r. kiedy to miałem swój pierwszy i ostatni egzamin na prawo jazdy kat."B" bo oczywiście zdałem za pierwszym razem a to zasługa mojego instruktora Grzegorza ktory to towarzyszył mi przez 30 h kursu. Wielkie dzieki Grześiu za wytrwałość cierpliwość profesjonalizm i miła atmosfere. Szczerze polecam tą szkołe!! i uważam ze wszystkie szkoły w nowym sączu powinny sie od was uczyc a zwłaszcza "groń":P. Pozdrawiam cała ekipe quattro ;))
  • Jak najbardziej polecam Kacper B. (gość) 2010-03-28 19:42:28

Miałem szczęście trafić do Quattro - świetnie przygotowała mnie do egzaminu. Miła atmosfera, elastyczne godziny jazd i wykładów, super instruktorzy (pozdrawiam tutaj Grześka i Dawida), a także niska cena - czego więcej chcieć? Jak najbardziej polecam tę szkołę wszystkim zdającym na prawko ;)
  • Gorąco polecam!! Dorota (gość) 2010-04-03 21:15:46

Świetna szkoła, polecam każdemu:) nie mogę znaleźć żadnego negatywu - wszystko jest tam przeprowadzane profesjonalnie, kadra instruktorów przesympatyczna a ceny bardzo niskie:) godziny jazd ustala się według własnego upodobania i zawsze w pełni wykorzystuje się każdą godzinę:) wkłady były bardzo ciekawe, a każda jazda była przyjemnością (pozdrawiam pana Grześka):) nigdzie lepiej nie uczą - wiem, bo słyszałam opinie o innych szkołach. Ta jest najlepsza:]

KOD