RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Kraków » Forum » Miejskie » Tarnów » Szukam dobrego prawnika
  • Szukam dobrego prawnika
  • Szukam dobrego prawnika Iwona (gość) 2009-02-02 20:48:04

Hej, potrzebuję dobrego prawnika, który pomógłby mi rozwikłać sprawy majątkowe. Bardzo będę zobowiązana za wszelkie informacje. Najlepiej oczywiście prawnik już sprawdzony i niedrogi, bo majętna nie jestem :)
  • Tania Pomoc Prawna Prawnik (gość) 2009-03-09 15:31:35

TWOJA TANIA POMOC PRAWNIKA
    (Kraków, Brzesko, Bochnia, Tarnów)
    porady prawne– pozwy – pisma procesowe – wnioski – skargi – sprzeciwy – apelacje – wszelkie pisma urzędowe – cywilne – podatkowe – administracyjne – rodzinne – komornicze – pracownicze – mieszkaniowe – spadki – rozwody – podział majątku wspólnego – sporządzanie umów – ZUS – skarbowe – rozliczenia- VAT- PIT – CIT - pisma do prokuratury

-------------------------------TANIA POMOC PRAWNA-----------------------------
    Więcej na www.tania-pomoc-prawna.pl
    Kontakt: pomoc@tania-pomoc-prawna.pl
    Telefon: 666-078-183
  • OMEGA TARN~ÓW omega tarnów (gość) 2009-08-21 10:27:35

KANCELARIA PRAWNA OMEGA TARN~ÓW
    ZAPRASZAMY- W KORZYSTNEJ CENIE
    PLAC SOBIESKIEGO 2, 014 688-99-19
  • Porady Prawne eprawnik (gość) 2010-02-09 12:25:46

Witam
    Zachęcam do skorzystania z nowej sekcji e-prawnika - "Oceń Prawnika", która powstała, by umożliwić użytkownikom poznanie opinii innych osób o adwokatach, radcach prawnych, notariuszach oraz doradcach podatkowych.
    Jeżeli sam korzystałeś z usług adwokata, radcy prawnego, notariusza czy doradcy podatkowego - podziel się opinią i dodaj swoją ocenę.
    Pomóż innym dokonać najlepszego wyboru - ocena nie zajmie Ci więcej niż 5 minut!

Więcej na http://e-prawnik.pl/ocen-prawnika/
  • dobry i tani adwokat Iwona 32 (gość) 2010-04-06 13:28:39

Gorąco polecam adwokata Bartosza Partyłe z Krakowa www.kancelariapartyla.pl jest niedrogi i bardzo dokładnie prowadzi każdą sprawę, dzięki niemu wygrałam sprawę o alimenty.
  • adwokat pozdrawiam (gość) 2010-07-13 13:34:24

www.lionsgroup.pl

Najskuteczniejsi w Tarnowie i poza nim.
  • porady prawne annabob (gość) 2010-07-14 14:39:48

Witam
    Jeżeli szukasz profesjonalnej i w miarę taniej porady prawnej ja polecam portal e-prawnik.pl. Sama miałam wiele problemów ze spadkiem po rodzicach, nie stać mnie było na prawnika. Wysłałam wszystkie dokumenty dotyczące tej sprawy, dzień później przesłano mi wycenę, która była dcałkiem ok. Poradzili jak działać i co robić. Polecam gorąco. Jeżeli chcesz skorzystać przesyłam link http://porada-prawna.prawnik.pl/
  • adwokat głos (gość) 2010-08-06 13:22:18

witam! jeśli mogę polecić dobrego i niedrogiego adwokata, z którego usług korzystałem to jet to kancelaria w Krakowie, na ul. Lubicz 34. Krzysztof Roś, adwokat który bardzo poważnie traktuje swoje obowiązki, jest bardzo solidny. Ma stronę internetową, http://www.krzysztofros.pl/ Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia.
  • michalina (gość) 2011-01-06 07:48:27

bardzo dobry prawnik jest w mops na rondzie grzegórzeckim
  • babba (gość) 2011-07-15 16:01:49

Dobrych, sprawdzonych prawników znajdziesz na www.ofachowcach.pl
  • dobry i niedrogi prawnik Katarzyna S. (gość) 2011-08-26 12:15:35

gorąco polecam dobrego i niedrogiego prawnika Andrzeja Krzyka tel 660 062 065, który pomógł mi w sprawach sądowych jak również związanych z bieżącymi sprawami działalności gospodarczej - naprawdę warto
  • Skuteczna pomoc prawna Marcin W. (gość) 2011-08-30 21:37:51

Polecam radcę prawnego Sławomira Mąsiora, slawekmasior @ gmail com, tel. 6 0 2 4 9 9 6 7 1. rzetelnie, skutecznie, profesjonalnie i za rozsądną cenę
  • kancelaria mariusza borucha aniteczka (gość) 2011-11-06 20:03:52

prowadził moją sprawę rozwodową, mieliśmy pokręconą sytuację z mieszkaniem. wybrnęłam. a właściwie wybrnęliśmy z mecenasem Boruchem. Ma kancelarię przy Złotym Rogu 27. Troche trzeba pokluczyc zanim się go znajdzie ale to fachowiec.
  • Mój tani i skuteczny prawnik Grażyna (gość) 2011-11-07 10:12:52

aniteczka napisał:

prowadził moją sprawę rozwodową, mieliśmy pokręconą sytuację z mieszkaniem. wybrnęłam. a właściwie wybrnęliśmy z mecenasem Boruchem. Ma kancelarię przy Złotym Rogu 27. Troche trzeba pokluczyc zanim się go znajdzie ale to fachowiec.

Ja również korzystam z usług mecenasa Borucha i jak najbardziej mogę go polecić. Strona Pana Mariusza www.mariuszboruch.pl
    Pozdrawiam Pana Mariusza, może to kiedyś przeczyta. ~usatysfakcjonowana klientka od nieruchomości
  • Skuteczny Radca Prawny Oliwka (gość) 2011-11-24 14:03:25

Ja mogę szczerze polecić Kancelarię Radcowską Mariusza Borucha. Z pewnością pracujący tam prawnicy w korzystnej cenie pomogą rozwiązać sprawy majątkowe. Faktycznie tak jak pisała poprzedniczka - niełatwo tam trafić, ale warto poszukać:) Życzę powodzenia.
  • idealny radca prawny petent (gość) 2012-01-18 09:07:05

Dobry radca to specjalista w swojej dziedzinie. jeżeli chodzi o postępowanie cywilne, postępowanie sądowadministracyjne, kwestie majątkowe w prawie cywilnym, a przede wszystkim wszelkie sprawy podatkowe i celne mogę polecić kancelarię radcy prawnego Katarzyny Walasek - od kilku lat współpracuję z mecenas jest genialna!!!
  • Dobra kancelaria Barbara (gość) 2012-01-18 12:15:06

Polecam kancelarię radcy prawnego Jarosława Kropiwnickiego. Konkretne podejście do klienta, rzetelnie i terminowo. Chyba przenieśli się teraz z Gazowej na Kalwaryjską.
  • przedsiębiorca z autopsii (gość) 2012-01-27 12:23:07

mogę tylko się zgodzić, z wpisem "petenta" - radca prawny jest genialna - warto jednak podjechać do Krakowa, szczególnie jeżeli prowadzi się własny biznes :)
  • Adwokat BARDZO DOBRY (gość) 2012-02-11 23:09:02

Pan Adwokat Maciej Dopart moje zdanie człowiek który pomaga ludzią w trudnych sprawach i jest BARDZO DOBRYM w swojej dziedzinie prawa polecam dobry w swojim fachu. kancelaria jest w Tarnowie ul.Urszulańska 27/2 33/100 Tarnów
  • Adwokat NIE POLECAM (gość) 2012-02-11 23:18:48

Z Tarnowa Adwokata Piotr Badełka NIE POLECAM kto jak woli .
  • Polecam kancelarię M. Borucha fuks (gość) 2012-02-14 15:21:51

Fajna kancelaria radcowska z której pomocy korzystałem (wprawdzie nie sprawy majątkowe ale wiem ze tym tez sie zajmują ) to kancelaria Mariusza Borucha, spróbuj może tam sie zgłosić:)
  • BARDZO DOBRY ADWOKAT M.T (gość) 2012-02-14 20:19:45

BARDZO DOBRY napisał:

Pan Adwokat Maciej Dopart moje zdanie człowiek który pomaga ludzią w trudnych sprawach i jest BARDZO DOBRYM w swojej dziedzinie prawa polecam dobry w swojim fachu. kancelaria jest w Tarnowie ul.Urszulańska 27/2 33/100 Tarnów

• BARDZO DOBRY TARNÓW (gość) 2012-02-14 20:23:45

M.T napisał:

BARDZO DOBRY napisał:

• Prawnik Kraków brzeszczo (gość) 2012-02-16 11:46:10

hej ja mogę polecić dobrego gościa, tylko że on jest z Krakowa ale jak ci zależy na fachowcu to może warto się przejechać - Radca Prawny Mariusz Boruch. na jego stronie będzie adres kancelarii bo ja juz nie pamiętam
  • Dobry prawnik Martusia25 (gość) 2012-03-07 20:58:25

Iwona napisał:

Hej, potrzebuję dobrego prawnika, który pomógłby mi rozwikłać sprawy majątkowe. Bardzo będę zobowiązana za wszelkie informacje. Najlepiej oczywiście prawnik już sprawdzony i niedrogi, bo majętna nie jestem :)

• dobry prawnik Martusia25 (gość) 2012-03-07 21:00:04

Iwona napisał:

Hej potrzebuję Prawnika do sprawy za odszkodowanie. Poleci Ktoś kogoś porządnego z Warszawy?
  • dobry adwokat Anna (gość) 2012-03-09 10:07:01

Ja polecam adw. z Krakowa ul. Pilotów 71 - młoda Pani adw. z zapałem i chęcią do pracy. Bardzo profesjonalne podejście do sprawy. Jest niedrogo. Prowadzi już moją drugą sprawę. Mec. Nowak Karolina.
  • Boruch rulezzz kamil (gość) 2012-03-12 09:18:41

Grażyna napisał:

aniteczka napisał:

Ja również korzystam z usług mecenasa Borucha i jak najbardziej mogę go polecić. Strona Pana Mariusza www.mariuszboruch.pl
    Pozdrawiam Pana Mariusza, może to kiedyś przeczyta. ~usatysfakcjonowana klientka od nieruchomości

Mi też pomagał mec Boruch :)) Na szczęście już nie muszę korzystać z pomocy prawnika bo moja sprawa została perfekcyjnie załatwiona i już mam to z głowy:) a M. Boruch rulezzz!
  • najlepszy prawnik w tarnowie darek m (gość) 2012-03-13 20:21:45

polecam usługi pani mecenas katarzyny skoczylas z tarnowa sam zgłosiłem się do niej z mojmi sprawami przeczytała dokumentacje i od razu powiedziała co i jak czeba dalej zrobić powierzyłem jej reprezentowanie mnie przed sądem i jestem z niej bardzo zadowolony sama prowadzi moje sprawy przed sadem pisze pisma i nie dużo bierze za swoją prace jest rzetelna kompetentna i zna się na swojej pracy powie od razu po przegladnięciu dokumentów czy się podejmie sprawy i czy sprawa jest do wygrania kancelarię ma w tarnowie na ul.matki bożej fatimskiej 17/5 czym się zajmuję znajdziecie na jej stronie www.katarzynaskoczylas.pl godna polecenia naprawde
  • Bardzo dobry radca prawny Jacek (gość) 2012-03-14 14:11:41

Ja również polecam mecenasa Jarosława Kropiwnickiego, pomógł mi przekształcić spółkę. Polecano mi go jako specjalistę od prawa gospodarczego. Wszystkie zawiłości potrafi laikowi konkretnie wyjaśnić. Jestem bardzo zadowolony z usług kancelarii. Mają siedzibę w Podgórzu przy Kalwaryjska 35/112 www.jkropiwnicki.pl

KOD