RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Kraków » Forum » Wydarzenia » Kultura » Proszę o pomoc w ważnej sprawie.
  • Proszę o pomoc w ważnej sprawie.
  • Proszę o pomoc w ważnej sprawie. bartosz2410 (gość) 2009-01-28 19:19:25

Znalazłem zespół na wesele i chciałbym usłyszeć o nim jakieś opinie. Nazywają się \"Całuśni\" i są z Nawojowej. Dzięki za wszelkie informacje.
  • dot Całuśnych Jola (gość) 2009-04-13 21:56:52

hej. Całuśni to super zespół. Grał u mnie na weselu i innych weselach na których byłam.Polecam ich:)Są swietni
  • całuśniaki są the best kaśka (gość) 2009-06-19 01:13:58

Całuśni grali na moim weselu - chłopaki pierwsza klasa!Lepszej kapeli nie znam!!!polecam!!!
  • POLECAM ten zespół!!!!!!!!!!!!!! niunciako (gość) 2009-08-04 20:17:12

Zespół jest super, chłopaki zabawni i grają na wysokim poziomie. Byli na weselu u mojej siostry wyszaleliśmy się 2 dni do białych ranków. Są bardzo muzykalni, zagraja wszystko nawet jeśli ich poprosisz o coś czego nie znają - to się szybko nauczą :) Jeden z chlopaków był kiedyś nawet drużbą i umie zabawić gości. Poza tym podchodzą z harmonia do stołów z gośćmi i ich zabawiają. Są super!!!
  • bobass bobass (gość) 2009-08-07 13:42:05

zapraszam na strone mego studia ,tam jest masa takich zespołów które posłuchacie pozdrawiam bobass

www.chabakoovka.com
  • zespól Nuna019 (gość) 2009-09-07 17:12:28

własnie potrzebuje do nich numeru. podałby ktos???
  • Swarni Z bobowej Ania (gość) 2010-01-08 10:56:21

Witam!
    A ja polecam zepół ŚWARNI z Bobowej. Dla mnie rewelacja. Chyba nigdy się tak nie wytańczyłam jak wtedy.
    Młode chłopaki i solistka.
    Dużo instrumentów: skrzype, akordeon, saxy
    Polecam.
  • całuśni ania (gość) 2010-01-20 13:35:01

ma ktos może numer do zespołu całuśni? byłabym bardzo wdzięczna
  • całusni kiki (gość) 2010-02-16 19:09:28

Całusni 602 352 723 rafał
  • Wpis zgłoszony do moderacji
  • całusni stefcio (gość) 2010-03-04 10:31:12

Witam wszystkich serdecznie:)chciałbym ostrzec wszystkich przed zespołem "CALUSNI"!!! ich poziom gry ich zachowanie na scenie i poza nią jest żałosny....ktos powie ze oni nie pija na weselach, to nie prawda piją tak jakby nic innego nie bylo do picia ma weselu....tak nie zachowuje sie zespol grajacy po weselach....a ich wersje piosenek są mało ambitne i zrobine na "odczep się"....jest w regionie nowego sącza wiele ambitnych zespołów ktore graja na bardzo wysokim poziomie artystycznym....wiem ze na pewno zostanę skrytykowany ale liczę sie z tym....naprawdę ostrzegam gdyz wiem co oni potrafią i jak to wszystko wygląda od drugiej strony. Pozdrawiam.
  • ile kolo (gość) 2010-03-07 11:13:53

a ile biora za wesele plus poprawiny
  • opinia kaśka (gość) 2010-03-08 21:03:17

Całuśni??? bez rewelacji byłam na weselach jak grali nie polecam , polecam Śwarnych z Bobowej bodajże...fajnie spiewają naprawde...młodzi ludzie ambitne piosenki...wysoki poziom.polecam
  • Nie piszcie bzdur o całuśnych!!! Krystek (gość) 2010-03-08 22:06:22

Widać w oststnich postach ,że konkurencja nie śpi nawet wśród zespołów hauturniczych. Byliśmy na weselach z Całuśnymi chyba z 5 razy i zawsze było to super wydarzenie! A jeśli ktoś myśli że wesele to koncert to niech sobie zaprosi Perfect albo Dodę za pare godzin zapłacisz tyle co nazbierasz od gości na weselu! Nie jeden zepół w tej branży chciałby miec takiego wokalistę jak oni. Nie jeden gość weselny był zachwycony że potrafią nauczyć się starej piosenki w trakcie wesela a przede wszytskim chlopaki mają dystans do tego co robią i i nie traktują siebie jak gwiazdy( czego nie możan powiedzieć o innych kapelach szczególnie tych młodych. A co do picia wódki po co Stefcio tyle im jej dawales???:))) Pozdrawiam wszystkich przyszłych klientów Całuśnych na prawde nie macie się czego obawiać!
  • całuśni są rewelka Mige (gość) 2010-03-09 14:42:31

całuśni są rewelacyjni, byłam na ich próbie, super chłopaki, można ich brać w ciemno,
    wysoki poziom,

Popieram komentarz -Krystka:) było im dawać wódki?
  • wesela kapela ola (gość) 2010-03-09 15:47:30

a ja polecam Sambe z Bobowej albo saxband z nowego sącza:)
  • Całuśni Stefcio (gość) 2010-03-09 19:28:41

Ja nie napisałem tego posta gdyż są moją konkurencją, nie mam nic do nich jakimi są ludźmi tylko chciałem wam uświadomic jak grają, a to ze zagrają kawałki których nie znaja to nie swiadczy o ich profesjonalizmie a o jego braku.....a jak im nie dasz wodki to wezmą swoją...ale nie o to chodzi....tylko zachwycacie sie jak grają a wcale dobrze nie grają,mogliby lepiej ale po co jak i tak maja wesela...tu wchodzi rutyna,obowiązek byle do rana...Pozdrawiam
  • Całuśni Gość (gość) 2010-03-09 19:54:58

Stefcio, Ty jestes jakis stuknięty! Dzwoniłam do nich i nie mają terminów na dwa lata do przodu!!!! Czy gdyby tak było jak piszesz to ludzie by ich chcieli??!! A tak apropo jeżeli twierdzisz ,że zagrać piosenkę ze słuchu to brak profesjonalizmu czy talentu to faktycznie nie masz co tu robić na tym forum. Musieli Ci zajść za skórę skoro tak o nich piszesz!?? Grali u Ciebie czy byłeś gościem na jakimś weselu? Czy poprostu Ci żal??!! Pozdrawiam i życzę Tobie jeśli jestes grajkiem takiej popularności jaką oni mają! I nie pij wódki bo tak napiszą o Tobie:))
  • Całuśni nie dajcie się:))) Marta (gość) 2010-03-10 16:09:32

Przeczytałam, oceniłam i sie cholernie zdziwiłam ostatnimi kom. Rany albo ktos chce sie powaznie wypromować przy Waszej pomocy niekoniecznie fair-play albo komuś daliscie ostro popalic ;) trzeba brać poprawki na niektore osoby wiec nie ma sie czym przejmować :)
  • Zespol Samba Kasia (gość) 2010-03-14 13:11:46

Hej, mam pytanie szukamy zespolu na wesele i znalezlismy zespol Samba z Bobowej (jest o nim jeden wpis w tym watku), sprawiaja dobre wrazenie ale czy potrafilby ktos cos wiecej o nich powiedziec? Jak sie goscie przy nich bawia, czy sie nie trzeba obawiac ze zespol sie upije itp?
  • Całuśni Krzysiek (gość) 2010-03-27 13:15:03

Grali w mojej rodzinie ze dwa razy (Całuśni) i nie mam zamiaru chłopakom robić złej opini ale mam kilka zastrzeżeń i nie wziałbym ich na swoje wesele. Każdy ma jakieś upodobania i nie bierzcie zespołu na swoje wesele bo ktoś wam doradził: posłuchaj, oceń towarzystwo jakie zapraszasz(np. dla mnie ważne jest to by zespół ambitny) - ja tak zrobiłem i jestem zadawolony choć pare osób polecało mi własnie ich,. Ja tylko pragne zwrócić wam na to uwagę żebyście sie nie napalali na jakiś zespół bo inni wam to mówią tylko sami ocenili bo wy płacicie...
  • Samba Bobowa IZK- m (gość) 2010-03-29 22:27:48

Czy moze mi ktoś powiedziec cos o zespole ; Samba w Bobowej ? Zamówiłam ich w ciemno bo nie miałam już innego wyboru , a nie słyszałam nigdy jak grają Prosze o odpowiedz
  • .... Zeus (gość) 2010-04-03 13:06:09

Do Samba Bobowa - ktoś tu dobrze napisał: nie bierzcie kapel w ciemno Rany Boskie bo akurat zespół może grać super ale może się równie dobrze okazać klapą... A do Krystek: wydaję mi się że jesteś kobietą jeśli mężczyzną to przepraszam za pomyłkę w rozróżnianiu płci - jesteś żałosna skoro chcesz zarabiać na własnym weselu - Boże Jedyny...
  • całuśni magda (gość) 2010-04-03 18:55:14

Zgadzam się z Zeusem! Jednym się kapela podoba innym nie zresztą oni mają bawić ludzi i całkiem dobrze im to wychodzi! A to że komuś sie może podobać czy nie to już osobista sprawa! Mają swoj styl i grają tak jak potrafią i uwierzcie mi całkiem nieźle i przede wszystkim bez żadnych automatów! A co do picia to ja nie spotkałam bywając na weselach znajomych kapeli weselnej ,która nie pije na weselach. W każdym bądź razie na naszym weselu byli super i wspominamy je do dzisiaj z naszymi znajomymi poza tym wesele to nie tylko muzyka ale również umiejętnoś zorganizowania dobrej zabawy dla wszystkich a to moim zdaniem wychodzi im super. Wszystko zależy od tego co się komu podoba:)
  • SEVEN Sącz Truskawka (gość) 2010-04-07 20:44:22

Witam wszystkich. Chciałabym zapytać, czy ktoś z Was słyszał może o zespole SEVEN z Nowego Sącza? To fajne chłopaki, grają moim zdaniem naprawdę na poziomie, ale boję się tylko jednej rzeczy - czy będą potrafili zabawić gości, odnaleźć się na scenie, A to również bardzo ważne. Nie chciałabym, żeby byli straszliwie poważni, no a tego, jak się będą zachowywać na imprezie nie poznam na ich próbie. Dlatego proszę Was o pomoc, może ktoś był na weselu, na którym grali?
  • wesele kasia (gość) 2010-05-15 14:18:31

polecam zespoł z bobowej, nie wiem dokładnie jak się nazywają, słyszałam ich na weselu i na studniówce, wiem ze jeden to syn Matuły drużby, jest też dziewczyna ma głos jakiego nie słyszałam w zespołach z okolic, super śpiewa gość co gra na skrzypcach, zresztą wszyscy śpiewają super, a co ważne nie piją!!!!!na prawdę polecam nie przesadzam,
  • dot. całuśnych kasia (gość) 2010-05-15 14:28:18

nie sprzeczajcie sie, jestem kelnerką na weselach Całuśni dobrze grają, ale bez przesady nie rewelacja, tylko nowosci bo teraz moda, ale jak jest towarzystwo starsze to żle sie bawi, należy odróżniać towarzystwo, dziewczyny to szaleja bo chłopaki dosyć przystojni i żeby nie wiem jak grali to nie powiedzą złego maja bajer, teraz brak zaspolów które by zle grały bo konkurencja duża, jeżeli chodzi o sambę z bobowej to lubią pić, i wtedy....ale jak się płaci to sie żąda są w pracy.... grają o ile pamiętam ponad 15 lat, ta pani troche się "drze"ale lepsi od kapłonów, startów, bez urazy to zespoły które sie wyeksplatowaly w drodze ok. ale sala... ale itak ich biorą są gusta różne, nie piszcie bzdur bo wcale nie o to chodzi.
  • kapela adam (gość) 2010-05-24 21:57:22

polecam gorąco zespoł śwarni z bobowej, ambitni super muzyka, fajne stroje, robia wrażenie.
    Dla mnie super
  • .... Ilona (gość) 2010-05-25 23:55:01

a idź w h... z tymi śwarnymi!!!Calusni the best.
  • do ilony kazek (gość) 2010-05-31 12:22:24

Ilono Tobie się podobają całuśni fajnie, słyszałem tu nie chodzi o kłótnie ale o pomoc innym. Byłem na weselu ze Śwarnymi i bardzo fajnie, głosy muzyka i klasa.... zespołu. Ale każdy ma swój gust. Całuśni nie obskoczą w sobotę 6 wesel....

KOD