RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
  • Annie Chrapuście
  • szkoda h (gość) 2008-12-12 09:39:21

teraz ją chcą WSADZIĆ DO PUDŁA wsadzić :[
    Łaska pana na pstrym koniu jeździ.
  • jak to jak to (gość) 2008-12-13 10:27:22

Jak to wsadzić do pudła? Co się stało? Przecież to anioł nie kobieta!
  • pudło? mama małego pacjenta (gość) 2008-12-19 12:39:31

Jakie podło, jeden z nielicznych lekarzy w prokocimiu o którym można powiedzieć że jest uczciwy, i niebierze łapówek.Czyżby koledzy po fach niemogli znieść dużo bardziej zdolnej koleżanki?
  • Zdawalam z nia na ta sama uczelnie Mariola Baluta (gość) 2010-03-16 17:15:04

Niewiem jaka jest teraz Anna ale kiedy ja poznalam a bylo to na obozie na Wegrzech ,pokazywala mi swoie szkice byly perfekcyjne, wiem bo sama szkicowalam i potrfilam to ocenic.Juz wtedy znala anatomie,niebedac jeszcze studentka. Razem skladalysmy papiery na studia ja na pielegniarskie wyzsze a Anna na lekarski obie dostalysmy sie z powodzeniem .Otej kuzynce ktora st.bodajrze w katowicach tez mi opowiadala -to byl dla niej wielki autorytet.Ania operuje z tego co slysze w polsce z powodzeniem-ale z wyglada na to ze grono kolegow nie jest z tego powodu wyjatkowo szczesliwe-i poprostu podsrywaja.J osobiscie ciesze sie z sukcesow Anni -chociaz na ulicy mnie juz nierozpoznaje.ale niemartwi mnie to szczegolnie bo sama od paru lat pracuje w Niemickim szpitalu jako jedna z niewielu w wyuczonym zawodzie i niemam okazji jej wiecej spotykac.Zycze Anni profesury-powinna to co umie przekazywac innym .
  • LUDZIE KŁAMIĄ ABY WYŁUDZIĆ PIENIĄDZE MAMA (gość) 2011-06-09 13:14:45

ZNAM PANIĄ DOKTOR O 7 LAT OPEROWAŁA MOJE DZIECKO JUŻ TRZY RAZY NIGDY NIE WZIEŁA NAWET CZEKOLADY .... LUDZIE KTÓRZY JĄ OSKARŻAJĄ SĄ NIEPOWAŻNI I MOIM ZDANIEM PODKUPIENI PRZEZ CHIRURGÓW Z PROKOCIMIA ... SERDECZNIE POZDRAWIAM PANIĄ DOKTOR I DZIĘKUJĘ ZA KAŻDĄ GODZINĘ POŚWIĘCONĄ MOJEMU DZIECKU ....

KOD