Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Krzysztof Urbańczyk, szef kuchni Bistro Beta

Redakcja
Pasję do gotowania odkryłem w sobie wiele lat temu, gdy trafiłem do wietnamskiej restauracji Tao-Tao. Jestem kucharzem amatorem, ale zdobyte doświadczenie pozwala mi na profesjonalne prowadzenie kuchni.

WEŹ UDZIAŁ I ZGŁOŚ SWÓJ PRZEPIS

Swoją profesję doskonaliłem w położonej przy krakowskim Rynku restauracji Taco Mexicano. Potem przyszła pora na doskonalenie umiejętności w kuchni polskiej w hotelu Logos oraz w wyróżnionej przez przewodnik Michelin w 2008 i 2009 roku restauracji „Miód Malina”.

Doświadczenie zdobyte na stanowisku szefa kuchni pozwoliło mi na kontynuowanie kariery i sprostanie nowym zadaniom. Od sierpnia 2016 roku jestem szefem kuchni Bistro Beta.

Zobacz także: Bistro Beta - nowoczesna kuchnia polska i europejska

SPRAWDŹ PRZEPISY KRZYSZTOFA URBAŃCZYKA:

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Krokusy w Tatrach. W tym roku bardzo szybko

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na krakow.naszemiasto.pl Nasze Miasto