Menu:
1.piwo: Sourtime Agrest- styl:Sour Fruit Ale – agrest
danie:Krewetki koktajlowe, chatny agrestowe, grillowana rzymska sałata,ogórek, rzodkiewka, dymka, miód, sezam, prażone orzeszki ziemne
2.piwo: Belgijka na drugiej styl: Belgian Dubbel z dodatkiem herbaty lapsang
danie: Grillowany oscypek, czarna soczewica z chorizo, sos z rokitnika, grzanka z drożdżówki
3.piwo: Get Bock styl: Weizenbock
danie: Pappardelle z pikantnym gulaszem wołowym, grzyby shitake, seler naciowy, rozmaryn
4.piwo: RaISa Espresso styl: Russian Imperial Stout z espresso (RIS)
danie: Kawowa pannacotta, orzechy włoskie, cynamon, kardamon, wiśnie
cena od osoby 99zł
ZAPRASZAJĄ
Browar Maryenszsztadt
Helmut Kufle i Widelce
Paweł "Szopen" szef kuchni Kufle i Widelce
Rezerwacja miejsc:
[email protected]
Telefon 535 799 666, 501 465 078
Powrót reprezentacji z Walii. Okęcie i kibice
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?