Jola Caputa to więcej niż blog (PrzepisyJoli.com) i profil w sieci, to prawdziwa instytucja. Jej książka jest natomiast zbiorem nieskomplikowanych receptur z propozycjami posiłków tworzący tygodniowe menu dla całej rodziny.
Na spotkaniu w salonie Empik Bonarka autorka osobiście opowie o powstawaniu książki i zdradzi kilka swoich kulinarnych sekretów. „Przepisy Joli...” podpowiadają jak zrobić racjonalne, oszczędzające czas i pieniądze zakupy. W kuchni Joli Caputy nic się nie marnuje.
Prezentowane przez nią przepisy i porady są zawsze wypróbowane, a ich dobór to propozycja prawdziwie domowej tradycyjnej kuchni, opartej na powszechnie dostępnych składnikach. Zaproponowanych receptur nie można znaleźć na blogu, powstały specjalnie na potrzeby tej książki.
Prywatnie autorka jest babcią, mamą i żoną i oczywiście uwielbia gotować dla swojej rodziny i to właśnie z najbliższymi najchętniej spędza każdą chwilę.
POLECAMY - KONIECZNIE SPRAWDŹ:
WIDEO: Barometr Bartusia. Tylko rozwój gospodarki zapewni środki na „piątkę Kaczyńskiego”
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?