Sos miętowy jest tak samo popularny jak pudding śliwkowy. Podaje się go na zimno, jak i na gorąco, do pieczeni baraniej czy ryb z rusztu. 2-3 łyżki sproszkowanej mięty skropić sokiem z cytryny, utrzeć na papkę, ...

Masz zdjęcie do tego tematu?

Wyślij
Sos miętowy jest tak samo popularny jak pudding śliwkowy. Podaje się go na zimno, jak i na gorąco, do pieczeni baraniej czy ryb z rusztu. 2-3 łyżki sproszkowanej mięty skropić sokiem z cytryny, utrzeć na papkę, rozcieńczyć wodą, posolić.

Komentarze (0)

Podane dane osobowe będą przetwarzane przez POLSKAPRESSE Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie. Podanie danych jest dobrowolne. Pozostałe informacje na temat celu i zakresu przetwarzania danych osobowych oraz Twoich praw znajdziesz w regulaminie. Dodając komentarz akceptujesz regulamin.

Zaloguj się / Zarejestruj się!

Brak komentarzy. Możesz być pierwszy!